Lyst å lage cupcakes?

CupcakesEn av de store trendene de siste årene har vært baking av muffins og cupcakes. Lyst til å lære hvordan du lager dem? 

Det å bake er så mye mer enn å bake boller og brød. For mange regnes det som en kunstform, og er du estetisk anlagt er absolutt det å lage cupcakes noe for deg. Du kan selvfølgelig velge å la deg inspirere av Bakery boss og Hele Norge baker, men det er ikke så langt til et kurs hvor du kan lære det selv, eller gi andre muligheten til å lære det.

 

Gavekort på kurs

Youwish er leverandør av gavekort i Norden, og noen av de mest populære gavekortene går nettopp på det å lage mat. De selger gavekort på kurs hvor du kan lære om alt som har med baking av cupcakes å gjøre.

Man spiser også med øynene sies det, estetikken er halve opplevelsen. Gi noen du er glad i et cupcake kurs i å dekorere cupcakes så hun eller han kan lære seg å lage de flotteste kunstverkene. Når man får lære konditorenes hemmeligheter blir det enklere å lage cupcakes hjemme. 

En vitenskap

Det å bake cupcakes er en liten vitenskap, og på kurset lærer du om hele prosessen. Du lærer hvilket utstyr du må ha tilgjengelig og hvilke ingredienser som er lurt å ha. Visste du for eksempel at det finnes flere forskjellige typer med konditorfarger? Du kan få dem både i pulver, pasta og geleform. Du lærer også hvordan du skal jobbe med marsipan og ikke minst fondant. Du lærer hvordan du skal lage god frosting og hvordan du lager flotte roser og blader.

Alle gavekortene hos youwish har 365 dagers gyldighet og full bytterett. Det er 14 dagers angrerett og gavekortet? Det kommer på e-mail i løpet av 5 minutter!